Företag växer i en bra arbetsmiljö!

Vi är specialister på arbetsmiljö och råkar älska rutiner, regler och lagar. Vår uppgift är att förenkla arbetsmiljöarbetet till en begriplig nivå och som passar ditt företags ambitionsnivå och gällande lagar. Nu vill vi dela vår expertis med fler genom en lätthanterlig och överskådlig digitalt verktyg för detta, Grapp!

Vilka är vi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredrik Mannheimer

VD

Fredrik har över 25 års erfarenhet av företagande och driver idag förutom företaget Grogrund Företagsutveckling AB, en företagshälsovård, där arbetsmiljö är den centrala samverkansfrågan. Han är specialist inom arbetsmiljö och framför allt i frågor och system kring det systematiska arbetsmiljöarbetet. Kombinationen av erfarenheten av företagarens villkor och arbetsmiljö gör Fredrik till en omtyckt samarbetspartner och rådgivare.

010-1751301
fredrik.mannheimer@ggarbetsmiljo.se

substsm

Kennet Gunnarsson

Arbetsmiljöspecialist

Kennet är arbetsmiljöspecialist och organisationskonsult. Har lång erfarenhet av att bygga systematiska arbetsmiljösystem och har dessutom lå̊ng erfarenhet av att stötta chefer och ge råd till organisationer. Kennet anlitas ofta av kunder där cheferna behöver stöd i arbetsrättsliga frågor och kring spelregler inom arbetsmiljön.

plant 2.1
substsm

Johan Gahnström

Arbetsmiljöspecialist

Arbetsmiljöspecialist och kemist. Arbetsmiljöingenjör med tidigare anställningar inom Arbetsmiljöverket som inspektör, arbetsmiljöchef på JM AB, Moniere och Vattenfall som erfarenhet. Johans kombination av en mycket djup kunskap kring lagstiftning, yrkeshygien och riskbedömningar och säkerhetskultur gör honom till en mycket efterfrågad partner i alla arbetsmiljöfrågor.